mammatillolle

Alla inlägg den 16 augusti 2014

Av Jenny Larsson - 16 augusti 2014 14:29

Ja igår inledde vi denna kamp med att minska nappanvändandet här hemma! Nu under tiden som varit har vi bara inte orkat fajtas om det så Olle har helt enkelt fått ha den när han vill, har ju då blivit näst intill hela tiden:/. Resultatet av detta nu, är tänder som börjar ställa sig rätt ut. Så igår efter frukost besämde vi att NU var det dax! Gömde undan alla nappar utom en. Sa att han bara fick ha den när han skulle sova.
Ramaskrik!! Men efter en kvart ungefär började det avta och sedan glömdes nappen bort:). Sedan på kvällen frågade ha efter den i bilen när vi skulle åka hem (somnar oftast i bilen), så då fick han den och hade den över natten! (Han har den mest bara för att somna, sen spottar han ut den!)
Nu på morgonen gick det lite lättare än igår så nu håller jag tummarna att detta fungerar och att vi inte får en svag stund och ger efter. Tycker ju så synd om honom att han ska behöva sluta med den nu när lillebror har men för hans tänders bästa så måste det göras! Känns skönt att äntligen tagit tag i detta "problem".
När han slutar med den HELT, ja det återstår att se;).
Belöningen efter en dag utan napp igår blev ett rör Smarties, Olles favoritgodis!
Min duktiga kille!

Nästa sak blir att bli kvitt blöjan haha, men det tar vi då!

Var och matade älgarna idag med våra äpplen också (har ett mindre överskott här i trädgård!!)
Sedan fick vi komma in och klappa! Glad kille åkte därifrån!:)

Lille älgen Oscar!

Presentation


Mitt namn är Jenny och jag är en ung mamma som lever med min sambo och underbara son strax utanför Fkp. Födde den 19 mars-14 en liten Axel som var 16 veckor för tidig. Följ våran vardag och kampen med ett extremprematurbarn. I sommar hoppas jag vi är alla

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards