mammatillolle

Alla inlägg den 13 augusti 2014

!

Av Jenny Larsson - 13 augusti 2014 22:39

Vi gjorde det mamma! Vi klarade det...

Av Jenny Larsson - 13 augusti 2014 21:19

Detta är till dig min andra hälft och älskade fästman!
Vart skulle jag varit utan dig? Vilket liv skulle jag levt? Det jag vet är att det skulle inte vara lika bra som det underbara liv jag har med dig! Du står alltid vid min sida, stöttar mig och tror på mig. Du är så otroligt snäll och omtänksam. Du säger att du älskar mig flera gånger per dag och jag får alltid kärleksfulla pussar och kramar av dig! Av dig känner jag mig verkligen älskad, varje dag, varje minut.
Du är alltid dig själv och tvivlar aldrig på vem du är. Du är en stark och kärleksfull person som alltid har något att ge! Vad har jag gjort för att förtjäna dig? Att få höra hur du älskar mig varje dag gör mig så lycklig och varm.
Du är min bästa vän och jag vill tillbringa all min tid med dig!
Du är den bästa pappan ett barn kan ha. Du är så underbar med dina söner och jag smälter alltid av att se din kärlek till dom. Jag vet att jag hittat rätt man när jag tittar på dig!
Allt detta hemska vi gått och går igenom har prövat våra liv mer än en gång men vi kommer alltid ur det starkare! Jag gillar din ömma sida, som visar att dina känslor är äkta. Jag älskar att du kan gråta och visa när du är svag. Jag älskar din ärlighet och din öppenhet. Jag älskar dina varma kramar runt mig. Du hjälper mig att hålla ihop allt när jag faller i bitar. Utan dig detta halvår som varit hade jag legat utspidd i tusen bitar överallt! Du håller ihop mig!! Vid båda förlossningarna har du varit min klippa och hela tiden hjälpt mig att orka lite till. Du är helt fantastiskt!

Jag älskar dig, nu och förevigt och jag längtar tills jag får säga Ja till dig i kyrkan. Du har mitt hjärta i dina händer och jag känner mig helt trygg. Jag är din i all oändlighet.
Je t'aime...

Presentation


Mitt namn är Jenny och jag är en ung mamma som lever med min sambo och underbara son strax utanför Fkp. Födde den 19 mars-14 en liten Axel som var 16 veckor för tidig. Följ våran vardag och kampen med ett extremprematurbarn. I sommar hoppas jag vi är alla

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards