mammatillolle

Alla inlägg den 11 september 2013

Av Jenny Larsson - 11 september 2013 20:28

Patenthood(stavning?).
Ja det finns ju hundra miljarder bra dagar när man är förälder men så finns ju dom där jäkla dagarna då jag bara önska jag var någon annan, ingen mamma! Sen väger ju alla bra stunder upp dessa sugiga dagar, som tur är, men f-n va jobbiga dom kan vara!
Idag har lillemans huvud skakar vågrätt mest hela tiden. "nej, nej näää" hela jäkla tiden! Allt jag sa eller gjorde var fel enligt han. Han pillade på ALLT som han absolut inte får pilla på, och detta vet han om SÅÅÅ väl! Men ändå...idag...skulle det pillas på allt. Det värsta var när han drog sig upp och klättrade i lådorna i köket, sträckte sig antagligen raklång och krabbade tag i kniven!! Ser bara det värsta scenariot framför mig och smyger sakta fram mot honom., allt för att inte skapa någon panik eller lek utav det. Han höll alltså kniven mot halsen också så herregud vad mitt hjärta pumpade! Som tur var stod han helt still och jag kunde försiktigt lirka ur den ur hans hand. Usch, en mammas värsta farvågor bara vällde över en, men det gick ju bra och läxan av detta är uppfattat! Ingen rygg mot Olle, och spika igen lådorna i köket!

Nu sover busen sen en timme tillbaka och mamman har dött i soffan. Moffar i sig chips, dip och Cola.
Imorgon är en ny dag och Olle ska äntligen tillbaka till dagis. Tror både jag och honom behöver ett brejk, om än bara en dag;).

Jag älskar dig gubben, även när du lever jävel!

Mutant potatisen jag hittade i landet idag. Den erhåller nu rekordet:). (Obs. Jag har rätt stora händer också haha.)

Presentation


Mitt namn är Jenny och jag är en ung mamma som lever med min sambo och underbara son strax utanför Fkp. Födde den 19 mars-14 en liten Axel som var 16 veckor för tidig. Följ våran vardag och kampen med ett extremprematurbarn. I sommar hoppas jag vi är alla

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards