mammatillolle

Alla inlägg den 6 september 2013

Av Jenny Larsson - 6 september 2013 22:31

Ja i natt vid 00.10 gick jag på helg! Fyra hela, underbara dagar! Vädret ska ju vara fint också har jag hört, skadar ju iiiinte;).

Igår på eftermiddagen så drog jag ochOlle upp till djurparken/lekparken på mösseberg. Perfekt tid att vara där. Vi kunde springa runt och löjla oss bäst vi ville. Mata djuren och åka att ruschkanor.). Toktal lycka vill jag lova. I slutet kom morbror Anden och lekte med oss också! Han fick klämma in sin smidiga kropp i rutchkanan tillsammans med Olle mer än en gång. För att åka med morbror var superskoj!
De håller på att måla om alla "lekattraktioner" på lekplatsen längst bort nu och det blev verkligen skillnad, såå fint! Djurparken på mösseberg är verkligen underskattat. Det behövs inte mycket för att pojken ska vara nöjd. Någon gris där, några hönor där och en massa lektorn, så är livet underbart!! Även mamman tycker ju det är rätt kul. Här växer vi aldrig upp. Kanske käkade jag krumelur-piller när jag var liten?;)

Ikväll har vi varit hos Sjögren och Madde och busat med Wilma och Hugo. Även smidigt lite framtidsplaner... Mycket mysig kväll! Tack hörrenini!
Nu sover sonen och snart föräldrarna också...Imorgon blir det fullt ös uppe på övervåningen, för nu ska det banne mig bli klart!
Trevlig helg på er!

Som gjord för dig ju haha:). Tack för igår brorsan!

Ny tröja, superskön. Me love stora, mysiga tröjor!

Jag och söta Hugo myste i soffan;).

Presentation


Mitt namn är Jenny och jag är en ung mamma som lever med min sambo och underbara son strax utanför Fkp. Födde den 19 mars-14 en liten Axel som var 16 veckor för tidig. Följ våran vardag och kampen med ett extremprematurbarn. I sommar hoppas jag vi är alla

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards